wat vinden vrouwen geiler baard of geen baard

van hoe ik haar op vulde. Ze vroeg aan mij hoe het moest om mn lul diep in dr mondje te krijgen. Klaarkomen lukte me niet meer, maar ze wilde gewoon pijpen. Mijn ogen gleden ook over haar, eerst dr gezicht en daarna gleden mijn ogen over de rest van dr lijf heen. Ok, bij andere vrouwen vulde ik ze ook op, als ik hun geloven mocht.wat vinden vrouwen geiler baard of geen baard

Hebben andere mannen dit ook of ben ik raar?
Wat is er geiler dan een goed sexverhaal?
Uit onze poll blijkt dat meer dan de helft van onze bezoekers sexverhalen zelfs nog geiler vindt dan sexfilmpjes.
Mocht je sex met een oudere en absoluut niet perfect uitziende vrouw niks vinden, dan zou ik vanaf deze regel maar meteen afhaken.
Perfect figuur de mensen zijn.

Zal ik dat hete kutje blussen met mijn zaad, wil je zaadjes in je hete geile rijpe kutje? Ik stopte mijn vinger in dr kutje om haar te vingeren, en uiteindelijk twee vingers erin. Telkens na bijv 2 minuten versnelde ik mijn tempo, T begon toen serieus sneller klaar te komen. Opnieuw paalde ik supersnel in haar kutje en T ging me toch tekeer, ze wipte weer van mn lul af en hijgde hard. Ze liet zich over mn lul zakken en ik naaide haar vol in dr kut, ze was luidruchtig en spoot gewoon uit dr kutje. Ze probeerde met dr kutje mijn lul te raken maar dat ging niet met ons lengteverschil. Ik liet haar mn eikel omsluiten en duwde hem zacht naar binnen toe. Geschreven door Kaatje, Op 23:56. Ze wilde tongen en ik deed mee, dit was geil, supergeil.