hoe worden vrouwen geil

bent. Dit kan de prikkel zijn om een vreemde taal te gaan studeren. Dit zelfvertrouwen moet daarentegen niet naar arrogantie stijgen, want dan haken. Wast haar gezicht met abrikozen scrub totdat het rood en rauw. En jj kan dan toch niet slapen? Een vrouw zal je eerder antwoorden als ze voelt dat je genteresseerd bent in haar.

hoe worden vrouwen geil

Het is handig als ze kunnen communiceren in én en dezelfde taal. Kijkt in de spiegel naar zijn goddelijke lijf en checkt of zijn spieren al gegroeid zijn (nee). Gaat terug naar de slaapkamer gehuld in een ochtendjas. Piest (gewoon onder de douche). Relaxed en met zelfvertrouwen, mannen die onzekerheid uitstralen en al bibberend komen aanlopen, lopen al een stapje achter. Als hij zijn vriendin/vrouw onderweg tegenkomt doet ie alsof huisvrouw son sex contact hij haar wil grijpen terwijl hij oerkreten uitslaat. Laat het douchegordijn open en laat de natte badmat op de vloer liggen.

Wij zoeken vrouwelijke schrijffanatici die graag op een groter platform willen schrijven en publiceren. Denk jij, ware vrouw, aan de man (onze lezer) uit te kunnen leggen hoe wij vrouwen denken? Heb je je vrouwenhart verpand aan de schrijverij?