sex tapes nl

op een laag pitje. Een Oscar-pretendent, een cult-film, een getuigenis-drama, een blik in sex contact in Hellevoetsluis een oorlogsgebied en een niet-jeugdig film-noir. Niet dat dit een psychologisch drama is dat dat moet tonen, maar de film doet het wel (en daarmee beter dan 70 van de films die dat heel hard proberen). Waarderingen en beoordelingen, dit product is nog niet beoordeeld. Meld u aan om een waardering en beoordeling te geven. Nieuwe films in de bioscoop: Speelweek Er komen 6 nieuwe films uit in de bioscoop deze week, 5 films met jong volwassenen in de hoofdrol. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie, naar navigatie springen, naar zoeken springen. Xbox, xbox 360, Xbox One, Xbox One S, Xbox One. Jay besluit op vraag van Annie de opnames te wissen maar door een foutje wordt de film verstuurd naar verscheidene. Je zou hooguit kunnen zeggen dat het bij Rob Lowe thuis er inderdaad tegenaan hangt, maar dat is dan ook alles.

Sex Tape is een Amerikaanse komische film uit 2014 onder regie van Jake Kasdan. Deze privéfilm geven ze de naam The Joy of Sex. De getrouwde Annie en Jay willen hun liefdesleven stimuleren door een sekstape te maken. Maar de volgende dag komen ze erachter dat hun video openbaar. 1 u 34 min.

sex tapes nl

Bekijk het volledige aanbod van Netflix. De chemie tussen Segel en Diaz had wel beter gemogen. Jaar: 2014, duur: 1u 34m, leeftijd kijkersadvies: 12, iMDb:.1, toegevoegd op:, verwijderd. Ze besluiten - want waarom ook niet? Leeswaarschuwing : Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal. Titel: Sex Tape, bekijk deze film direct, genre: Komedie.

Vond de film best vermakelijk en een leuk tussendoortje. Normaler zelfs dan de levens in pakweg Boyhood (een film die enkel dat pretendeert te tonen). En de scène bij Rob Lowe thuis vond ik erg vermakelijk. Jay slaagt erin alle opnames te pakken te krijgen maar het blijkt nu dat de zoon van de buren ook een opname bemachtigd heeft. Aanmelden, delen van inhoud geleverd door Tivo Corporation - 2019 Tivo Corporation. Beschrijving, vroeger hadden Jay en Annie een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Mjk87 schreef : Sowieso al dat begin, waarin de levens van Segel en Diaz worden neergezet. Dan stap je met wat verkeerde verwachtingen het verhaal in inderdaad en kan ik me teleurstelling goed indenken.